Το Facebook επιτρέπει σχόλια με φωτογραφίες (photo comments)


Το Facebook ξεκίνησε να επιτρέπει σχόλια με φωτογραφίες σε όλους τους χρήστες του. Η νέα αυτή δυνατότητα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες ως σχόλια. Η δυνατότητα αυτή θα δώσει στους χρήστες την ελευθερία να χρησιμοποιούν φωτογραφίες ως σχόλια μεταξύ τους και αργότερα θα δοθεί η επιλογή να θέτους φωτογραφίες ως σχόλια σε σελίδες εταιρειών (pages).

Μέχρι σήμερα το Facebook επέτρεπε στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες μόνο γράφοντας ένα link και παρέχοντας ένα μικρό thumbnail. Με αυτή την αναβάθμιση, το Facebook αφαιρεί τη μέτρια αυτή παροχή και επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν τις φωτογραφίες κατευθείαν από το σκληρό δίσκο του υπολογιστή τους. Αυτές οι φωτογραφίες εμφανίζονται μεγαλύτερες από ότι πριν μέσω link και φιλοξενούνται απευθείας από το Facebook. Οι χρήστες πλέον δε χρειάζεται να χάνουν χρόνο να ανεβάσουν τη φωτογραφία σε κάποιο site για φωτογραφίες, όπως Imgur, Photobucket  κ.α.

Αυτή η νέα δυνατότητα φτιάχτηκε κατά τη διάρκεια ενός μαραθωνίου για hackers (hackathlon) από τεχνικούς της Facebook και ενεργοποιείται σήμερα σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως.
Ο τεχνικός της Facebook Bob Baldwin, που βοήθησε στη δημιουργία αυτής της νέας δυνατότητας, δήλωσε “Εύχομαι η νέα αυτή δυνατότητα να κάνει τα σχόλια μεταξύ χρηστών/φίλων πιο άμεσα και πιο ενδιαφέροντα.”
Προς το παρόν, τα σχόλια με φωτογραφίες είναι διαθέσιμα μόνο στο desktop και στο  mobile site, αλλά είναι ήδη αναγνώσιμα από όλες τις επίσημες εφαρμογές της Facebook.

Δοκιμάστε το και πείτε μας πώς σας φάνηκε!

Για περισσότερες πληροφορίες: www.socialstamp.gr